Posíláme do celého světa
Česky Česky
CZK
Přihlásit se
Přihlášení

Kvalitní snadno přizpůsobitelné samolepící štítky nejen pro děti

Zbavte se haraburdí a zútulněte si svou garsonku

Zbavte se haraburdí a zútulněte si svou garsonku
Ideální garsonka je malý útulný byteček.

Když se do ní lidé nastěhují, většinou se snaží ji udržet čistou a uspořádanou. Jak ale jde čas, byteček se pomalu plní věcmi a všemožným haraburdím, které je v něm navíc. Až se z něj postupně stane klaustrofobické prostředí. Pokud jste na stejné lodi a vaše garsonka praská ve švech a spíš než rozkošná je zaneřáděná vším možným, tady najdete pár nápadů ohleduplných k peněžence, které vám pomůžou vytvořit ve svém bytečku iluzi prostoru, aniž byste se museli stěhovat do většího.


Pusťte se do úklidu:

Uklízejte pravidelně a vyhazujte všechno, co už nějakou dobu nepoužíváte. Říká se, že oblečení, které jste rok nevzali na sebe, pravděpodobně už nikdy nosit nebudete. Darujte je, nebo se ho zbavte a byteček hned prokoukne.

Nekupujte velké kusy nábytku:

S velkým nábytkem jsou vždycky potíže. Velký nábytek váš prostor na pohled zmenšuje. Pořiďte si malé roztomilé kousky nábytku, které do vašeho bytečku padnou jako ulité. Snažte se využívat víceúčelový nábytek, jako je třeba rozkládací pohovka.

Dejte si do místnosti zrcadla:

Zrcadla dělají místnost opticky větší a úžasně odrážejí světlo. Dají se levně koupit v diskontních prodejnách nebo na nejrůznějších burzách, abyste nezatížili rozpočet.

Přemístěte nábytek:

Když čas od času přemístíte nábytek, bude vám místnost stále připadat nová a svěží. Rozmyslete si uspořádání, které se vám nejvíc líbí, aby váš pokoj vypadal větší a krásnější. Vyzkoušejte uspořádání nábytku do rohu, i to pomůže iluzi většího prostoru.

Vyhýbejte se tmavým barvám:

Jestli nechcete jít do bílé, využijte jiné světlé barvy. Světlé tóny dokonale odrážejí přirozené světlo a vaše místnost bude vypadat velká a jasná.

Kreativita v ukládání:

V obchodech se dá koupit spousta krásných a užitečných věcí, které vám umožní kreativně ukládat všechno, co v bytečku máte. Využijte dekorativní košíky, nábytek s vestavěnými úložnými prostory, kontejnery a boxy pod postel. Haraburdí zmizí a byteček bude uspořádaný.

Krásné bydlení!

Marianna



ODBĚR NOVINEK


Posíláme krásné e-maily. Při registraci navíc získáte 15% slevu na první objednávku.