Posíláme do celého světa
Česky Česky
CZK
Přihlásit se
Přihlášení

Kvalitní snadno přizpůsobitelné samolepící štítky nejen pro děti

Zábava na zahradě

Zábava na zahradě
Teplota letí tryskem nahoru a děti jsou doma ze školy – to znamená, že oficiálně nastalo léto.

A k němu také neodmyslitelně patří dlouhé večery kolem grilu, víkendové party a nejrůznější setkání či sešlosti s rodinou a přáteli. Vzhledem k tomu, že tedy nadchází doba, kdy budete trávit spoustu času kolem svého domova a zahrady, by bylo dobré připravit něco, co si budou užívat nejen dospělí, ale také děti, které si rozhodně večírky u vás doma nebudou chtít nechat ujít.

Existuje několik bezpečných a zábavných her, které lze u vás doma uspořádat, aniž by vám provětraly peněženku víc, než je zdrávo, které děti zabaví a rodičům poskytnou tu drahocennou příležitost věnovat se aspoň na okamžik sobě.

 

Jednou takovou možností je domeček na hraní, který bude mít pro děti své kouzlo ještě i po letech. Nemusí být ani nijak velký a honosný. Dětem stačí obyčejný na to, aby ho ve své fantazii přeměnily na majestátní šlechtické sídlo. Dejte jim jen to nezbytné do začátku.

Pro o něco menší děti by bylo skvělé pískoviště, které jim připomene pláž. A aby ta představa byla dokonalá, přidejte jim k němu malou vanu plnou vody na cákání. Jenom pozor, aby všechno bylo ve stínu. Zahrada samozřejmě není úplná bez houpačky, tak na ni nezapomeňte.

Léto je však doba her nejen pro děti. Proto tady máme recept, jak to udělat, aby si dospělí užili stejně jako děti. Takovou klasikou je třeba vrh pytlíkem s fazolemi. Šikovný kutil zvládne připravit dřevěnou desku s jedním nebo více otvory, do kterých se pytlíky hází, a pak už zbývá jen vymyslet systém bodování a přichystat ceny.

Variantou této hry je hod podkovou. Stačí pár podkov nebo kroužků (z kovu nebo plastu, podle věku hráčů) a svislá tyč, na kterou se podkovy házejí.

Vyznavače atletiky jistě potěší badminton. Je nenáročný na prostor, za to se při něm užije spousta legrace. Postupem času si získal oblibu také kroket. Na ten vám bude stačit pár drátěných branek, míčků a paliček. Hrát může celá rodina. A celou soupravu seženete „za hubičku".

Takže jediné, co musíte udělat, je zabít stres trochou aktivního odpočinku a setkáním s těmi, co máte rádi. A řeknu vám z vlastní zkušenosti, ta trocha úsilí na přípravu se vám rozhodně vyplatí. A pokud by se vám zachtělo po všech těch aktivitách a hrách si na chvilku zdřímnout, natáhněte si na tiché místo houpací síť a s chutí si „dejte dvacet".

Krásné léto!

m.



ODBĚR NOVINEK


Posíláme krásné e-maily. Při registraci navíc získáte 15% slevu na první objednávku.