Posíláme do celého světa
Česky Česky
CZK
Přihlásit se
Přihlášení

Kvalitní snadno přizpůsobitelné samolepící štítky nejen pro děti

Barvy do dětského pokoje

Barvy do dětského pokoje
Není dětství nejzářivějším obdobím našeho života?

Když jsem nedávno přemýšlela nad změnou barevného ladění našeho dětského pokoje, měla jsem na paměti právě tuto zářivost jako vlastnost dětství a barvy jsem vybírala podle ní. Chtěla jsem, aby byl pokoj světlý a jasný a zároveň inspirativní. Chtěla jsem také, aby se dětem pokoj líbil a aby s nimi rostl. V té době děti trávily ve svém pokoji většinu času, hrály si nebo četly. Rozhodla jsem se výzdobu podřídit tomu, aby děti inspirovala a zanechávala v nich nesmazatelné vzpomínky, jak budou postupně vyrůstat.

Tady se s vámi podělím o pár tipů na barvy a výzdobu dětského pokoje 


  • Světle modrá

Stěny pokoje vymalujte na světle modro a doplňte žlutou stoličkou a několika kostkovanými polštářky a přehozy.


  • Růžová

Která holčička by nechtěla růžový pokoj? Vyzdobte pokoj s růžovými stěnami několika vázami s květinami a doplňte světlou předložkou a dřevěným stolkem se židličkami.


  • Modrá

Tohle je můj osobní favorit. S modrými stěnami kontrastuje červená knihovnička a vyniknou na nich goblény. Zkuste kobereček v přírodně hnědé barvě a police a židle ve výrazných sytých barvách. Váš dětský pokoj bude dokonalý.


  • Žlutá

Další skvělou volbou je ladit dětský pokoj do žluta. Je to jasná barva a pokoj bude vždycky působit světlým dojmem. Krásně ho dozdobí modrý kobereček a barevné sladěné polštářky.


  • Zelená

Vymalujte pokoj na zeleno a pověste na strop lustry. Výzdobu laďte do fialova nebo do hněda. Místnost tím získá kontrast. Snažte se sladit barvy koberce s lustrem a stěnami.

Doufám, že se nového pokojíčku užijete vy i vaše děti. ☺

Marianna



ODBĚR NOVINEK


Posíláme krásné e-maily. Při registraci navíc získáte 15% slevu na první objednávku.