Posíláme do celého světa
Česky Česky
CZK
Přihlásit se
Přihlášení

Kvalitní snadno přizpůsobitelné samolepící štítky nejen pro děti

Význam užívání vitaminu D

Význam užívání vitaminu D
Vybrala jsem sprej Vitamin D 300(kterému moji chlapci s láskou říkají Sluneční cukr).

Abych se ujistila, že moje rodina dostává správnou porci Vitamínu D, zdravou a potřebnou živinu, kterou naše tělo potřebuje pro vytvoření správného vývoje a silných kostí, navíc vytváří povzbuzující náladu a zvyšuje schopnost imunitního systému.

Jednou z věcí, kterou opravdu na tomto produktu miluji je, že dostanete skvělou, přesnou dávku a vyhnete se problému spolknutí velkých prášků. Sprej, který moji kluci nazývají „Sluneční cukr" je pro mě a mou rodinu velmi užitečný, protože nám pomáhá držet úroveň Vitamínu D během zimních měsíců, ve kterých je nejvíce potřeba dohlížet na naše zdraví a imunitní systém. Každá striknuti má potenciál doručit dostatečné množství Vitamínu D, takže jedno stříknutí zajistí, že jste připraveni na celý den, bez konzumace velkého množství jídla nebo trávení velkého času venku nebo na opalovací posteli. Pokud není vhodné jít ven nebo jsou vaši kluci jako ti moji náročnými jedlíky, tak můžete použít sprej, abyste se ujistili, že získávají živiny, které potřebují.

Někteří se možná mohou smát, ale Vitamín D je velmi důležitým hormonem, který naše tělo potřebuje pro správnou funkci a nerovnováha tohoto vitamínu může mít opravdu nepříznivé dopady na naše zdraví. Vitamín D pomáhá našim tělům absorbovat nezbytné minerály, jako je kalcium pro budování silnějších zubů a kostí. Vitamín D má také přímí efekt na naší náladu a úroveň serotoninu, dále na metabolismus, objem kostí, výšku a další. Nedostatek tohoto vitamínu pro dospělé nebo děti může znamenat zvýšené rizika křivice, onemocnění srdce, osteoporózy, cukrovky a některých druhů rakoviny. Nedostatečný příjem Vitamínu D může také držet mladší osobu od dosažení hranice, která je geneticky dána a v dospívání nemusí plně vyrůst nebo mít daný objem kostí. Je doporučováno, aby dítě dostávalo až 400 IUS Vitamínu D denně, ale studie nyní ukazují, že toto číslo je nejspíš moc nízké a mělo by se spíše pohybovat kolem 800-1000 IU denně. Tohoto množství Vitamínu D je nemožné dosáhnout konzumací pouze diety a ani dlouhé vystavování se slunci nestačí na dosažení doporučovaného množství Vitamínu D, který jak neslýcháváme, můžeme potřebovat. Tady je pár důvodů proč jsme se rozhodli zkusit kapalný Vitamín D sprej.

I když můžete dostat plno Vitamínu D z tučných ryb (jako je severomořský losos, makrela, sleď a další), mléčných produktů, džusů a sluněním se, ale někdy, když máte vybíravé chlapce, tak vám nedovolí dodat jim potřebnou dávku vitamínu D. Je důležité ujistit se, že dostávají dostatek, aby se správně vyvíjeli.

m.



ODBĚR NOVINEK


Posíláme krásné e-maily. Při registraci navíc získáte 15% slevu na první objednávku.