Posíláme do celého světa
Česky Česky
CZK
Přihlásit se
Přihlášení

Kvalitní snadno přizpůsobitelné samolepící štítky nejen pro děti

Věci, které vám budou chybět, až se stanete matkou

Věci, které vám budou chybět, až se stanete matkou
Když se mi narodily děti, zcela mě přemohl pocit absolutního štěstí. Mí kluci jsou moje pýcha a radost.

Přece jen ale je dost věcí, které člověku patří k životu, dokud nemá děti, a které mu potom chybí.


1. Náruživé víkendy a bláznivé dovolené

Tyhle víkendy jsem milovala. Odpočinout si po týdnu tvrdé práce. Dlouhé pozdní snídaně, dlouhé vyspávání, víkendové večírky. Tyhle drobnosti už teď zkrátka nejsou možné. Také dovolené už si nemůžete užívat tak jako dřív. Už žádné výstřední bikini, celé dny s koktejlem na baru u bazénu, a možná ani žádná dovolená letadlem. Jenže ty děti tomu dodají zase druhou stránku. Utírat písek z dětských tvářiček, stavět hrady z písku a skákat přes vlny v moři. Možná kdybyste je daly do dětského koutku, mohly byste prožít kus dovolené po staru, i kdyby to byl třeba jen jeden den.

2. Soukromí v koupelně

Je konec horkým lázním ve vaně o samotě nebo s manželem. I dlouhým sprchám. Už žádné zdržování na záchodě. To všechno se vytratí, jakmile se stanete matkou. Když budete mít štěstí, stihnete rychlou sprchu dvakrát denně.

3. Dlouhé telefonáty

Vzpomínáte na ty časy, kdy jste proklábosily po telefonu s kamarádkou půl dne? No, kdeže jsou, viďte? Když vám po domě pobíhají dvě děti, nemůžete telefonovat moc dlouho, aniž by vás začaly vyrušovat. Jeden z nich někam spadne a druhý si kolem vás udělá opičí dráhu. Tak si užívejte dlouhé telefonáty, dokud můžete.

4. Čas pro sebe!

Prostě se hýčkat a celý den relaxovat, nebo zajít na masáž. Až budete mít děti, nebudete vědět, co je to volný čas.

5. Necítit se na doraz

Když kolem vás běhají děti, nemáte nikdy dostatek spánku a jste celý den na nohou. Darem z nebes pro vás bude, když se dostanete do postele hned, jak děti usnou.

6. Cítit se nad věcí

Neustále si budete dělat starost o všechny členy rodiny. Jsou děti v pořádku? Vzpomeňte si na dobu, kdy jste měla úplně čistou hlavu a jediný, o koho jste se musela starat, jste byla vy sama. Ty časy jsou nenávratně pryč. Ovšem na oplátku dostanete kupu lásky.

7. Uklizený byt

Na všechno sahat malýma ručičkama a malovat prstem, jíst, běhat. Je potřeba ještě něco dodávat? Už nikdy nebudete mít doma tak uklizeno jako dřív.

8. Peníze na rozhazování

Mít děti má spoustu předností, ale i pár stinných stránek. Jednou z nich je třeba to, že se poněkud prodraží. Takže je konec s impulzivními nákupy. Musíte šetřit, protože vaše malé potěšení potřebuje botičky, vzdělání, svatbu, atd.! Začněte radši hned!

9. Jít ven – kamkoliv – už nikdy nebude takové

Nemůžete se jen tak sbalit a vyrazit. Musíte pamatovat na spoustu věcí. Rezervní převlečení, plenky, čisticí ubrousky a spoustu dalších věcí musíte nosit všude, kam se hnete.

10. Ticho

Možná ticho nemáte ráda. Možná se v něm cítíte osamělá. Ale až budete mít děti, čas od času po tichu zatoužíte. Všichni své děti milujeme z celého srdce, ale že vám to něco připomíná?

Marianna



ODBĚR NOVINEK


Posíláme krásné e-maily. Při registraci navíc získáte 15% slevu na první objednávku.